Ontdekkingsformulier

Onze Search Engine Optimization is niet voor alle bedrijven!

We zouden graag iedereen helpen die om onze expertise vraagt maar wij selecteren de klanten waar we mee samenwerken voorzichtig en we hebben een aantal redelijke criteria waar aan voldaan moet worden voordat we verder kunnen. We werken alleen met een beperkt aantal klanten op ieder gegeven moment om zo de beste service te kunnen leveren.


We werken met bedrijven die:

Actief en gezond zijn: onze service is voor bedrijven die al “up and running” zijn en simpelweg aanzienlijk meer bezoekers willen aantrekken en sneller progressie willen maken. Wij werken niet met:

❌ “Get Rich Quick Schemes”

❌ Materiaal voor “volwassen sites”

❌ Start-ups

Een consistente stroom van klanten of leads: U heeft al klanten en sales. U hoeft zeker geen miljoenen bedrijf te zijn maar U bent wel aanwezig op de markt. U bent bekend met advertenties en promotie methodes.

Een goede reputatie en een solide product of service: Alles wat we samen doen zal resulteren in een groot aantal meer sales maar ook “goodwill” in de markt

Dat zijn onze enige criteria!

Als u hier aan voldoet en ons wilt contacteren voor geweldige resultaten, zetten wij erg graag wat tijd op zij voor u. Zo werkt het:

Eerst vult u het ontdekkingsformulier in beneden. Geen zorgen het duurt niet lang en is niet erg gecompliceerd. Wij willen een idee krijgen van wat u verkoopt en wat u doel is. Wij analyseren dan uw doelen, producten en services en komen met een op maat gemaakt plan-van-aanpak om uw omzet drastisch te verhogen. Dit is het exacte proces dat honderdduizenden euro’s heeft geproduceerd voor onze klanten.

Geef een korte omschrijving van wie u bent, wat u doet en wat u verkoopt.
Geef hier kort en krachtig uw "value proposition".
Dit is de winst die u maakt per klant gedurende de levensduur van de klant.
Geef een korte omschrijving van een ideale klant.
Geef uw investerings level aan. Zo niet, kies dan voor onder €500.
Een "zoekterm" is een woord of zin die men in google zou intypen en waar u vervolgens zichtbaar voor wilt zijn. Voorbeeld: "Fysiotherapeut Amsterdam".
Voorbeelden: Wereldwijd, Europa, Nederland, Amsterdam, Rotterdam, Noord-Brabant etc.
Geeft u alstublieft een nummer waar u goed over na heeft gedacht.
Het maandelijkse bedrag dat u kunt besteden aan het verwerven van klanten.
U kunt eerlijk aangeven waar u zich zorgen over maakt als het aankomt op in zee gaan met een bedrijf voor uw online marketing.